Дори и да не следите най-новите технологии и трендове  във финтех компаниите, със сигурност сте забелязали, че много хора вече предпочитат да платят с карта, отколкото в кеш. В тази статистика слагам и себе си. Възможността да мога да платя с карта в много случаи ми е определяща при избор на магазин, заведение или услуга. Отвикнала съм да нося пари в себе си и откакто плащам предимно с карта, някак си успявам да си следя повече харчовете и да си правя сметка.

Не веднъж съм ги препоръчвала и до момента няма приятелски бизнес, на които да съм ги препоръчала и да не са останали доволни. Така че ако имате въпроси или мога да помогна, пишете ми. 🙂

 

С промо код iC-H24KH ползвате 10% отстъпка при онлайн покупка на https://shop.mypos.eu/bg/

Този пост е за всички, които търсят своето решение за приемане на картови плащания и все още не са го намерили и търсят начин да избягат от обвързващите условия на банките.

Безкешовото пазаруване е тренд, който със сигурност скоро няма да ни напусне. Всички myPOS терминали приемат безконтактни плащания, така че можете да приемете такива от телефон, часовник и различни аксесоари /ключодържатели, гривни и т.н./ . 🙂 Ако има нещо, което съм пропуснала или имате нужда от повече информация, посете https://www.mypos.bgили myPOS магазина на бул.“ Джеймс Баучер“ 76А, Хил Тауър, София.