Убедена съм, че липсата на точност е вид лъжа.. преди всичко към себе си.

Може би звучи крайно, но ми е определящо за хората и ако има нещо, което наистина може да ме изкара извън нерви, това е неоправдано закъснение. Бързо ми минава, но е добре да не се злоупотребява! 🙂

У дома не съм много организирана, от гледна точка на подредба. Гардеробът ми редовно е пълен хаос, а докато готвя, все едно минава торнадо и искрено се възхищавам на хората, които успяват да създадат една подредена среда около себе си. Но! Стане ли въпрос да бъда някъде в определено време, на определено място, никога не си позволявам лукса да закъснявам. Безобразно точна съм и винаги предпочитам да подраня, отколкото да закъснея.

Часовници нося от малка. Баща ми обичаше джаджите и получих първия си от него, но не за да бъда модерна, а за да бъда точна и да не закъснявам, най-вече за вечерен час.  Понеже доста от навиците ни се изграждат в ранна детска възраст, беше ми необходимо време и най-вече опит, за да се науча на някои неща. А най-добре се учиш, когато счупиш нещо и си понесеш последиците. От тогава нещо в мен също се пречупи, защото предполагам разбирате, че ставаше на въпрос за невероятен скандал и идването на края на света. 🙂 Спрях за доста дълго време да нося часовник. Така си взех опита, но все още не си пазя много вещите, защото продължавам да не виждам смисъл в тях и в материалното като цяло. Не ме разбирайте погрешно, не си хвърлям безразборно нещата – чисто и просто живея без крайности.

Заобичах отново часовниците, когато се запознах с приятелите ми от магазин Reaction и работата, която ни запозна преди едни 10 години. Не робувам на брандове, а на това, което ми е удобно и ми носи комфорт през деня. Така се харесахме с La Coste – удобен, красив, лек и на добра цена.

Не съм убедена, че един часовник би стоял в основата на нашето отношение към времето, ако вътрешно нямаме такова, но би дало началото да се поправим.

А ако ме питате на колко хора бих подарила по един часовник.. ей така, за да спрат да закъсняват, списъкът ще е доста дълъг.

За това пък в Instagram съм ви спретлата игра и ще подаря на един от участвалите същия бял часовник, за да му е готино, свежо и удобно през деня.

Оставям ви координатите на Reaction Watches, които предлагат разнообразие от брандове и могат да угодят на всеки вкус. С ръка на сърцето ви споделям за тях – страхотни са като отношение, гаранция за качество и внимание към клиента.

Бъдете точни, модерно е!

With love,
Stef

 

 

Магазин за часовници и бижута – Reaction

България, Варна,бул. Княз Борис 47
https://reaction-bg.com/