Добре дошли в With Love, Stef

Mалкото ми кътче в интернет, в което ще ви говоря за всички неща, които обичам. Създадох това място с огромно желание и амбиция да даде уют на всеки, който е наминал от тук.

Аз съм Стефани, на двадесет и девет години. Майка на малък динозавър, истински приятел и човек с позиция и мнение по един тон въпроси. 🙂 В момента живея в град Варна – град, който не ми е роден, но го обичам като такъв. Завършила съм икономика. Има няколко неща, без които денят ми не започва пълноценно и това е музика, кафе с много мляко и добро настроение. Обожавам животните, природата и времето, прекарано в приятна компания и разговори.

Всичко, което ще видите тук е част от моето ежедневие и буквално начин на живот. В този ред на мисли винаги препоръчвам, партнирам или работя с брандове, които искрено обичам, харесвам и бих препоръчала с чиста съвест на моето семейство и приятели. Обичам да съм искрена и за мен това е от огромно значение.

*Ако някоя публикация е спонсорирана, има партньорство или продуктите са ми изпратени от даден бранд,,  задължително ще бъдат отбелязани като такива.

Благодаря ви, че сте част от това приключение и ви желая любов!

With love,
Stef