Ако бижутата можеха да говорят, щяха да разказват истории, вдъхновени от цял свят. Да покажат жените такива, каквито са – силни, различни, устойчиви, нежни, връхлитащи като буря, оставяйки своите следи. А да обединиш изкуство и архитектура със свой собствен артистичен почерк си е трудно, но определено не и невъзможно.

Ladies и тук там, ако четат Gentlements, представям ви нещо ново, което ми спира дъха от много време, а с това и нуждата да се докосна лично до тях – Personal Conversations и лимитираната Valentine’s Day колекция, с която няма шанс да не стигнете до сърцето на любимата дама.

За тези, които нямат нужда от повод, за да се поглезят, поздравления, от моята порода сте! Живея с мотото, а не егоестичната нагласа, че първо трябва да се погрижим за себе си, за да бъдем онези щастливи и заредени същества, от които мъжете и хората около нас имат нужда. Така че, ако сте решили да си направите подарък от себе си, за себе си, защото, защо не, няма да сбъркате.

Всяко бижу е в малка произвоствена серия, така че бъдете сигурни, че няма да срещнете от един и същи вид много и навсякъде. Идеята и това, толкова да ми допадат е, че се излиза от скучните и определени стандарти за вид, форма и рамки, които често са наложени от бързата мода. Тул няма такова нещо. Именно с тази устойчивост и качество, Personal Conversetions се оказа бранд, които силно заобичах, защото.. съгласете се, да добавиш щипка блясък в ежедневието, никога не е излишно.

Зад бранда стой разкошна дама, Милица Игнатова. Повярвайте ми, това с каква енергия са заредени бижутата, кой ги прави и с какво желание, си има голямо значение. Детайлите си личат още в кореспонденцията с нея, а това, което ще пристигне, определено ще надмине очакванията Ви – от опаковката, до това че всичко, което съм видяла с очите си от нея е още по-красиво на живо. И някак си е готино, когато точно тези детайли, в комбинация с персоналното отношение знаеш, че идват от български бранд.

Оставям Ви да се насладите на нещо много повече от бранд и бижута, а и аз съм ви казала.. За някои неща, нито думите са ми достатъчни, нито мога чрез тях толкова детайлно да опиша красотата на това, което вие сами можете да видите с очите си.

ТУК можете да разгледате и прочетете повече за бранда. <3

 

With love,

Stef