Една колекция, която чаках с голямо нетърпение, буквално на стартова позиция, за да си поръчам костюм. Бързите рефлекси и реакции не ми помогнаха и успях да се сдобия с рокля, поло пуловер и риза. Колaборацията е всичко, от което имаме нужда в ежедневието: минималистичен дизайн и материи, които да устоят и през следващите сезони.

Качеството на дрехите е много различно от това, което сме свикнали да виждаме масово в магазините. Много от последните на бранда използват устойчиви и рециклирани материали, с които обръщат представата. Идеята е да платим малко повече, но пък качеството да е на лице.

Първата дреха от колецията, за която буквално залепнах е тази рокля. Не бях сигурна дали на моята височина ще стой добре, но пък рискът си засужаваше. Рядко се чувствам толкова уютно в дреха. Лесно се съчетава с почти всяка обувка и може да се комбинира с поло, така че сигурност ще я виждате тук-там по снимки и по-студените месеци. 🙂

Ризата е любов от пръв поглед, но аз като цяло имам сериозен афинитет към тях. Отново няма да си спестя комплиментите, че материята е много приятна, а детайлите от фини червени линии я направиха много любима дреха!

Последната дреха, която успях да добавя, преди почти всичко да бъде out of stock е поло пуловер, който беше в перфектно съотношение цена/качество. Съжалявам, че не си взех същия в още един цвят.. Но честно да ви кажа, благодарна съм и на това, защото наистина си беше борба за завършване на поръчката и цяло чудо, ако има наличен размер.

 

Размерите, които поръчах са 34 и 36. До вчера имаше останали още три-четири арикула от колецията, така че ако ви е интересно, надникнете тук и я разгледайте.

Усмихната седмица!

With love,
Stef