Здравейте мили и любими!

Надявам се, че всички сте добре и се чувствате добре! 🙂

В този пост ще ви споделя за няколко български бранда, които внасят доза свежест в ежедневието ни. Предвид извънредната ситуация и това колко поражения донесе за много хора, в никакъв случай не искам да ви подтиквам да пазарувате безразборно. Дори ви моля да го правите по-рядко, но качествено и да внимавате при кого оставяте парите си. Ако все пак сте решили, че наистина ви трябва нещо ново или имате повод и желание да зарадвате близък човек, продължете да четете с чиста съвест, защото всички те са истински таланти и прекрасни местни бизнеси.

1.Трето колело – Благодаря ви, че позволявате на творчеството да се разходи из улиците и давате възможност тя да се разпространява и запазва! Жестоки сте!

2. Wanderlust Bag – Понякога за преобразяването или разчупването на една визия не трябва много, а само чанта в красиви цветове и свеж дизайн.  Всичко, което ще намерите тук е изработено ръчно и е вложено старание и в най-малките детайли. Цветовете могат да бъдат спрямо вашите предпочитания и да имате чанта, каквато никой друг няма… какъв кеф само.

3. One white shirt – Задължителна в гардероба! Обличате една бяла тениска с позитивен надпис, взимате си доброто настроение и покорявате света!

4, Kaya Standout Accessories – Този бранд ми напомня много за детството ми, защото като дете обожавах значки и все подобни цветни неща.  Тук можете да си намерите пинчета, които са много добро допълнение към блейзър или сако, диадеми и аксесоари за коса. Познайте дали няма да ви донесат завършен вид и разкош. 🙂

5. Керамичната къща – Няма как да  не ви споделя и за това място, което е абсолютно вълшебство! Ако имате идея за персонализиран подарък, можете да им пишете и съм убедена, че ще превърнат идеите ви в реалност! Вълшебни са! 🙂

6. PandorArt handmade – Ако се чудите как едни бели кецове или тениска могат да придобият съвсем различен вид, това е мястото. Искрено се радвам на хора, които рисуват толкова детайлно, а старанието си личи от километри!

7. Beti Bones Lingerie – Там, където красота и текстил отново се срещат и се създават чудеса.

8. PirinHills – Български бранд за цветни чорапи, който освен, че залага на качеството, държи на екологичната и социална отговорност при производство.

9. I/Tems – Свещи с парфюмна композиция и етерични масла.. удоволствие за окото и сетивата!

Благодаря ви за вниманието и за това, че избрахте българското! Пазарувайте разумно и осъзнато!

                                                                                                                               *Публикацията не е в колаборация с посочените брандове.

 

Прекрасна седмица,

With love,
Stef