Миналата година бях споделила, че за първи път се престраших да си купя нещо от телевизионна реклама. Голямо хвалене и голямо коментиране падна на яйцеварката на Delimano. За първи път се предадох емоционално и си казах.. ок, ще се пробва и лично ще разбера наистина ли си струва покупката.

За моя огромна изненада, понеже нали разбирате, че я купих без никакви очаквания, се оказа много сполучлив, да не кажа – необходим уред. Ето го резултатът – 20 сварени яйца без поражения, което никога не е било. 🙂

Боядисах яйцата в четвъртък и за първи път отделеното време си струваше. Миналата година пробвахме техниката с пяна за бръснене и нищо не се получи. Уж нямаше къде да се сбърка, но… уви, явно аз намерих как. Като цяло в Pinterest и Instagram има много идеи и ако искате да заложите на нещо различно, там със сигурност ще си намерите вдъхновение.

Тази година ми се играеше на „сигурно“, затова си избрах акрилна боя и разчитах на собственото си въображение 🙂

Голям плюс при нея е лесното почистване по кожата, повърхности, плотове и можете да коригирате, ако при рисуване нещо се обърка. В бързината се усетих, че не бях сложила нищо защитно, за да предпазя белите плотове от изцапване и имаше петна от четките, но всичко се почисти без никакъв проблем. Нещо много важно.. тази боя не е „ядлива“ и не мога да кажа до колко е полезна или вредна за яйцата. Направих сама за себе си тест и обелих едно от яйцата, като боята не беше оцветила вътрешността.

Боята съхне много бързо и можете много да експериментирате. Можете да намерите такава абсолютно навсякъде, като моята в взех от магазин „Слънчоглед“. Бях попаднала на варианти с акрил и алуминиево фолио, аерофолио (балончета) и сухи цветя. Направих една мини селекция, която освен лесна, е наистина много ефектна и не отнема много време – към нещо подобно ще се стремя следващата година и отново ще споделя.

Voila! Кратка колекция от „най-добрите“ попадения. Желая светли празници и успех на тези, които тепърва се захващат с боядисването на яйцата! 🙂

With love,
Stef