Обещах да дам отзив за HYALU B5 и нямах търпение максимално обективно да споделя мнението си.

Имам нормална към суха, изключително чувствителна кожа. И под чувствителна разбирайте наистина чувствителна, склонна към зачервяване с придружен дерматит, който трудно и с много усилия, хигиена и правилна грижа, контролирам да не се появява.  В този ред на мисли съм свикнала да прекарвам малко повече време при почистването на кожата ми, продуктите и като цяло грижата за нея. Съветвам ви да не пренебрегвате това какви продукти използвате, дали са правилно насочени към вас и да не си правите много експерименти с козметиката. Търсете максимално естествен и най-вече здрав вид на кожата ви. Пийте повече вода и не спирайте да се зареждате с положителни емоции.  Суха коха и дехидратирана кожа са две различни състояния на кожата. Обещавам ви съвсем скоро да си поговорим повече за тях, защото са често бъркани, а от там и овладяването им. Моята на моменти е дехидратирана, но се научих бързо да нормализирам нещата и те да не излизат извън контрол.

La Roche Posay е основната козметика у дома за мен и синът ми – Александър. Той ги използва от новороден, а аз около 10 години. Използвала съм абсолютно всичко, без продуктите за комбинирана кожа, така че ако се чудите или имате въпроси, с радост ще ви помогна или споделя мнение.

И малко по същество за HYALU B5. 🙂  Започнах да използвам продукта в началото на годината и общо взето с него преминах през най-студените месеци. Нанасях го като основа, а върху него  Hydraphase Intense Leger – хидратиращ крем с хиалуронова киселина, който използвам от години и всеки път го обиквам повече и повече.  <3  Серимът се нанася с помощта на пипета, което го прави много удобен, без да се „предозирва“ количеството.. Текстурата е много лека, гееобразна и оправда най-големият ми ужас – не оставя лепкав слой по кожата. 🙂

 

Три основни съставки допринасят за всичко това:
Pure hyaluronic acid, Vitamin B5, Madecassoside. Последната съставка може да сте я чували и да ви е позната от един друг продукт на La Roche Posay – Cicaplast, който е вълшебен и в някой друг пост заслужава да му обърна специално внимание.

С ръка на сърцето споделям, че това е абсолютен #musthave и ще продължа да го ползвам. При мен повлия изключително добре върху фините линии, еластичността на кожата ми и неприятното усещане сутрин на опъване и сухота.

Благодаря на La Roche Posay за предоставената възможност да се доближа до продукта и за отношението, с което го изпратиха към мен.

With love,
Stef

                                                                                                             *Продуктът е предоставен чрез PR пратка, а мнението ми е изцяло на базирано на лични впечатления.