Top Notes: Pomegranate, lemon
Heart Notes: Geranium, apple, rose
Base Notes: Jasmine, wisteria

My Burberry Blush те отвежда в лондонска градина, която се събужда при първата светлина на деня. Улавяйки сетивата, цъфналите цветя се отварят с прилив на енергия, докато петна от светеща светлина се извиват и обръщат през флората. Създаден от парфюмеристите Франсис Куркджиян и Кристофър Бейли, ароматът се отваря с остър нар, споен с жив лимон.

Ако сте от хората, които обичат флорални аромати – това е. Бутилката е оживена с женствен и изтънчен розов оттенък, отразяващ уверения и енергичен характер на аромата. Не е нов и аз със сигурност го преоткривам с малко закъснение, но определено си струва и вече ми е сред любимците.

Външният вид на опаковката беше първото, което признавам си, наистина ме впечатли. Харесвам изчистени визии и намирам красота предимно в детайлите. Капачката с рогов завършек е вдъхновена от бутоните на тренчкота Burberry / дреха, за която истински мечтая!/ , a за разкош има ръчно завързан розов габардинов възел. Накрая, леко повдигнати златни букви украсяват предната част на бутилката, придавайки й допълнителна нотка на елегантност. Абсолютно достатъчно. В момента ми е фаворит за ежедневен парфюм, катопри мен се разви много добре по кожата ми и се задържа до около края на деня. Оптимално време за повечето парфюми, особено ако не разчитат на дъвесни нотки или мускус.

Можете да го откриете в парфюмерии Douglas и Notino.