Ако има нещо, с което в този живот съм се примирила, че няма да му видя края – това е прането. Силно ги избягвам тези теми, но пък са полезни, а и ще  се почувствам идея по-добре, ако някой ми каже, че  също като мен пуска пералнята си всеки ден, дори  понякога две не са достатъчни, за да се приключи тази сага.

Най-страшно е след почивки. То не са куфари с дрехи, пране, след пране.. Но всъщност, проблемът ми се крие в това, че съм много педантична към дрехи  и всяка една се сортират по цвят, материя, подходяща температура, състав, а до скоро и на омекотител, защото за дрехите на Алекс се използваха съвсем други перилни прапарати. ТУК ви бях споделила таблица, с която можете да си припомните какво е  значението на онези триъгълничета, кръгчета и т.н.  върху вътрешните етикети на дрехите ни.  Правилното сортиране и грижа не са достатъчни, ако не се използва подходящ перилен препарт. Обръщайте внимание и на това, за да удължите максимално живота на дрехите си. И сега като се замислих.. май не толкова пускането и сортирането ме влудяват, колкото безбройните купчини и планини от дрехи, които се заформят след това.. това е положението, колкото и минималистично да го карам напоследък, миналото и трупането с години си оказват влияние.

 

И понеже всяка перфектна визия започва от пералнята, с моят малък помощник ви представяме част от новите аромати на Lenor.  Резултатите са на лице и след 2 седмично тестване, мога да ви кажа, че спазва всички обещания. От общо 4 аромата, този които ми беше изпратен за пробва е FRESH – ухае на чисто, свежо и не дразни кожата.

Ако имате идеи или трикове за запазване качеството на дрехите, ще ми бъде интересно да ги споделите. 🙂

*Продуктът ми е изпратен за тест, а мнението е изцяло мое.